Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka

IRIDI d.o.o. iznimno je važna zaštita sigurnosti i privatnosti osobnih podataka te svoje poslovanje vodi u skladu s odgovarajućim odredbama zakona i drugih propisa koji uređuju materiju zaštite osobnih podataka.

Ova izjava sastavljena je u svrhu pružanja obavijesti o obradi Vaših osobnih podataka putem internetske stranice www.irida.hr, te Vas na ovaj način želimo informirati o podacima koje prikupljamo, u koju svrhu ih upotrebljavamo i čuvamo, kome ih možemo ustupati te ostale važne informacije u vezi sa prikupljanjem osobnih podataka putem naše internetske stranice.

OSOBNI PODACI

IRIDA d.o.o. će prikupljati osobne podatke putem svoje internetske stranice (npr. vaše osobno ime, adresu, telefonski broj itd.) samo u slučaju kada nam navedene podatke dobrovoljno ustupite – ispunjavanjem kontakt obrasca za prijavu za zapošljavanje ili komunikacijom putem elektroničke pošte.

SVRHA PRIKUPLJANJA

Ustupanjem Vaših osobnih podataka suglasni ste da iste upotrebljavamo u svrhu unošenja u evidencije o potencijanim zaposlenicima, provođenja daljnjih aktivnosti u slučaju zapošljavanja, davanjem informacija i odgovaranjem na upite putem elektroničke pošte.

USTUPANJE OSOBNIH PODATAKA

Samo u određenim slučajevima Vaše osobne podatke ćemo razmijeniti s trećim osobama.

  • članicama grupacije Agrokor d.d., radi postupanja u skladu sa pravnim zahtjevima,
  • izvršnoj vlasti Republike Hrvatske na njihov zahtjev, radi udovoljavanja pravnih ili zakonskih obveza,
  • nadležnim tijelima u svrhu ostvarenja prava i obveza iz radnog odnosa (zavodi za zapošljavanje, mirovinsko i zdravstveno osiguranje i sl.).

Iznimno, ukoliko dođe do statusnih promjena društva (npr. pripajanje, spajanje, odvajanje) Vaši osobni podaci mogu biti preneseni na drugu pravnu osobu.

MEĐUNARODNI PRIJENOS PODATAKA

Vaši osobni podaci neće se prenositi poslovnim subjektima ili drugim osobama u zemljama izvan Europske Unije, već će se obrađivati i prenositi isključivo unutar Europske Unije.

RAZDOBLJE POHRANE PODATAKA

Vaši osobni podaci čuvat će se onoliko vremena koliko je potrebno za izvršenje svrhe u koju su prikupljeni.

PRIVATNOST DJECE

IRIDA d.o.o. putem svoje internetske stranice ne prikuplja osobne podatke o djeci i u potpunosti se pridržava zakonom određene minimalne dobne granice potrebne za zaposlenje i sklapanje pravnih poslova.

VAŠA PRAVA

U svrhu ostvarenja vaših prava možete u bilo kojem trenutku :

  • zatražiti potvrdu o tome obrađujemo li Vaše osobne podatke te zatražiti informacije o takvoj obradi,
  • izvršiti uvid u svoje osobne podatke,
  • zatražiti ispravak ili dopunu svojih osobnih podataka,
  • zatražiti brisanje svojih osobnih podataka,
  • zatražiti da vaše osobne podatke prenesemo drugom voditelju obrade,
  • zatražiti ograničenje obrade svojih osobnih podataka,
  • podnijeti prigovor nadzornom tijelu – Hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podatka, Martićeva ulica 14, 10000 Zagreb, azop@azop.hr, tel: 01-4609-000.

KOLAČIĆI (COOKIES)

IRIDA d.o.o. na svojoj internetskoj stranici primijenjuje kolačiće čija je svrha omogućavanje optimalnog rada web stranice te njenog unapređenja. Riječ je o malenim datotekama koje se pospremaju na vaše računalo (mobitel, tablet) u trenutku posjete internetskoj stranici koje na taj način „pamte“ Vaš uređaj prilikom sljedeće posjete internetskoj stranici.

Ako ne želite primati kolačiće, u postavkama svojeg internetskog preglednika možete namjestiti brisanje kolačića s tvrdog diska računala, blokadu svih kolačića ili primanje upozorenja prije pohranjivanja kolačića, međutim neke od funkcionalnosti naše internetske stranice zahtijevaju kolačiće i možda neće pravilno raditi ukoliko ih ne prihvatite.

KONTAKT

Voditelj obrade osobnih podataka:

IRIDA d.o.o.

Petra Zrinskog 34, Daruvar

e-mail: irida@ledo.hr

Za sva pitanja koja se odnose na zaštitu Vaših osobnih podataka obratite se Službeniku za zaštitu osobnih podataka putem e-mail adrese: irida.zop@ledo.hr.